Meklēju sev piemērotus auto paklājiņus:

Jaunums! Auto paklājiņi priekš BMW G14

Jaunums! Auto paklājiņi priekš BMW G14

BMW G14 kabriolets, ko pazīstams arī kā 8. sērijas kabriolets, ir luksusa sporta automobilis, ko pirmoreiz prezentēja 2019. gadā. Eleganti līklojumi, spēcīgs dzinējs un uz priekšu vērsta tehnoloģija padara to par patiesu Vācijas tehnoloģijas un dizaina rotu.

Sāksim ar automašīnas izskatu. BMW G14 kabriolets tiešām ir apburošs auto, ar aerodinamisku korpusu, agresīvu priekšējo buferi un stingriem līklojumiem. Jumts atveras tikai 15 sekunžu laikā, ļaujot ātri pārslēgties starp kabrioletu un kupeju, lai varētu baudīt laika skaistumus. Auto iekšpusē ir arī burvīgs, ar augstas kvalitātes materiāliem un uzmanību katram detaljam.

Bet tas nav tikai par izskatu. BMW G14 kabriolets ir arī spēcīgs dzinējs, kas nodrošina apbrīnojamu veiktspēju. 3,0 litru sešu cilindru dzinējs nodrošina 335 zirgspēku un 369 lb-ft griezes momentu, ļaujot paātrināties no 0 līdz 60 km/h mazāk nekā 5 sekunžu laikā. Turklāt auto ir aprīkots ar jaunākajām vadības atbalsta sistēmām, piemēram, adaptīvo ātruma kontroli, joslas uzturēšanas asistentu un automātisko bremzēšanas asistentu, kas padara braukšanu ne tikai patīkamu, bet arī drošu.

BMW G14 kabriolets ir arī daudzpusīgs. Atvērtajā jumtā tas ir ideāls auto vasaras pastaigām, bet slēgtajā jumtā tas ir lielisks auto braukšanai vēsākos mēnešos. Turklāt auto nodrošina daudz vietas gan vadītājam, gan pasažieriem, ļaujot baudīt komfortablus braucienus.

Kopumā BMW G14 kabriolets ir fantastisks auto ar apburošu stilu, spēku un tehnoloģiju. Ja meklējat luksusa sporta automobili, kas nodrošina apbrīnojamu veiktspēju un piedāvā unikālas braukšanas izjūtas, tad BMW G14 kabriolets noteikti ir izvēles vērts.

Tagad mums ir piemērots aprīkojums šim auto.