Meklēju sev piemērotus auto paklājiņus:

Jaunums! Automāti priekš Ford Explorer PHEV U625

Jaunums! Automāti priekš Ford Explorer PHEV U625

Atvērts Ford Explorer PHEV U625 2020 ir iespaidīgs hibrīda SUV, kas nodrošina spēcīgu un efektīvu braukšanas pieredzi. Pateicoties tālredzīgajām tehnoloģijām un sofistikētajam stilam, šis auto ir ideāls izvēle ģimenēm un piedzīvojuma meklētājiem, kuri meklē uzticamu un izturīgu automašīnu.

Explorer PHEV U625 ir aprīkots ar 3,0 litru V6 dzinēju, kas atbalsta elektromotoru un akumulatoru. Šo elementu kombinācija nodrošina kopējo jaudu 318 zirgspēkiem un 332 lb-ft momentam. Šī lieliskā jauda ļauj Explorer PHEV U625 paātrināties no 0 līdz 60 jūdzēm stundā tikai 5,7 sekunžu laikā.

Tas, kas patiešām iespaido šajā SUV, ir tā enerģijas taupīgums. Explorer PHEV U625 ir līdz pat 21 jūdžu pilna elektrobraukšanas diapazonā un kopējā degvielas patēriņā līdz pat 25 mpg. Tas nozīmē, ka automašīnas īpašnieki var ne tikai baudīt spēcīgu jaudu, bet arī samazināt degvielas patēriņu un kaitīgo emisiju izplūdi.

Vēl viens svarīgs Explorer PHEV U625 iezīme ir tā universālais un plašais iekšējais telpas dizains. Standarta aprīkojumā tam ir 7 sēdvietas un vairāk nekā 87,8 kubikmetru bagāžas nodalījums, kad aizmugurējos sēdekļus novieto. Šis SUV piedāvā pietiekami daudz vietu ģimenēm un piedzīvojumu meklētājiem. Turklāt Explorer PHEV U625 ir daudz noderīgu funkciju, piemēram, 10,1 collu pieskārienekrāna izklaides sistēma, Apple CarPlay un Android Auto atbalsts un 12,3 collu digitālais instrumentu panelis.

Pateicoties tālredzīgajām drošības iezīmēm un vadītāja asistenta sistēmām, Explorer PHEV U625 ir droša automašīna. Standarta aprīkojumā tam ir augstas klases funkcijas, piemēram, ārkārtas bremžu sistēma, joslās uzturēšanas palīgsistēma un neredzamās zonas uzraudzības sistēma. Opcionālās funkcijas, piem

Mūsu kolekcijā ir tieši šim auto.