Meklēju sev piemērotus auto paklājiņus:

Jaunums! Auto paklājiņi BMW X1 U11

Jaunums! Auto paklājiņi BMW X1 U11

Atvērtās SUV automašīnas ir ļoti populāras, un BMW X1 ir viens no pieprasītākajiem modeļiem tirgū. Jaunais BMW X1 U11 2022 ievieš papildu uzlabojumus un modificējumus, kas noteikti apmierinās automašīnas īpašniekus.

Viens no būtiskākajiem uzlabojumiem ir jaunais automašīnas priekšējais izskats, kas padara to vēl stilīgāku. Jaunais priekšējais izskats piešķir automašīnai agresīvāku un tajā pašā laikā eleganti izskatu, ko no BMW gaida. Uzlabojumi nav ierobežoti tikai uz priekšējās daļas, bet tie attiecas arī uz automašīnas aizmuguri un lukturiem, kas tagad iegūst modernu izskatu.

Arī pasažieru kabīne ir uzlabota. Jaunais BMW X1 U11 2022 ir aprīkots ar jaunām, ērtākām un ergonomiskākām sēdekļiem, lai ceļošana būtu vēl patīkamāka. Jaunais izklaides sistēma ir aprīkota ar jaunākajām tehnoloģijām un tā darbojas arī ar balss vadību. Turklāt X1 U11 ir jauna instrumentu paneļa vienība, kas attēlo visu svarīgo transportlīdzekļa informāciju.

Tehniski BMW X1 U11 2022 ir aprīkots ar spēcīgu četrcilindru, 2,0 litru dzinēju, kas spēj ražot 228 zirgspēkus un 258 lb-ft griezes momentu. Dzinējs ir savienots ar 8 pakāpju automātisko pārnesumkārbu, kas nodrošina gludu un ātru pārslēgšanos. Šis dzinējs nodrošina izcilu veiktspēju, kas vēl vairāk padara braukšanu komfortablāku.

Cilvēki iegādājas SUV automašīnas, jo tās spēj vadīt uz dažādām virsmām. BMW X1 U11 2022 ļauj vadīt jebkurā virsmā, pateicoties pilnpiedziņai un dinamiskā stabilitātes vadības sistēmai. Šī sistēma ļauj vadītājiem pielāgot braukšanas režīmus atbilstoši apstākļiem.

BMW X1 U11 2022 ir izcilas SUV automašīnas, kas nodrošina visas nepieciešamās funkcijas un piedzīvojumus.

Savo kolekcijoje turime šiam automobiliui skirtų kilimėlių.