Meklēju sev piemērotus auto paklājiņus:

Jaunums! Auto paklājiņi Citroën C5 X Plug-in Hybrid modelim

Jaunums! Auto paklājiņi Citroën C5 X Plug-in Hybrid modelim

Citroën nesen ieviesa C5 X Plug-in Hybrid modeli, kas apvieno hibrīda dzinēju ar eleganto dizainu un lielisku visaptverošumu. Šis automobilis piedāvā komfortu, vieglu lietošanu un vides aizsardzību, kas padara to par ideālu izvēli modernām ģimenēm.

Citroën C5 X Plug-in Hybrid dizains ir elegants un dinamisks, ar modernu un stabilu izskatu. Automobilim ir panorāmas jumts un liels bagāžnieks, kas nodrošina pietiekamu vietu pasažieriem un bagāžai.

C5 X Plug-in Hybrid iekšpusē ir ērts un praktisks. Automobilis piedāvā ergonomiskas sēdekļus līdz pat pieciem cilvēkiem. Vadības paneļa aprīkojums ietver 12 collu skārienekrānu, un vadītājs saņem svarīgu informāciju par automašīnas vadīšanu uz 10 collu digitālā ekrāna. Automobilis ir aprīkots arī ar 360 grādu kameru, kas palīdz autoparkošanā un šķēršļu novēršanā.

Citroën C5 X Plug-in Hybrid ir hibrīda dzinējs, kas sastāv no 1,6 litru četrcilindru benzīna dzinēja un elektriskā dzinēja, kopējā jauda ir 225 ZS. Automobilis var strādāt pilnīgi elektriskā režīmā līdz pat 50 km diapazonā un var tikt uzlādēts apmēram 3 stundās ar 7,4 kW lādētāju. C5 X Plug-in Hybrid strauji paātrina un var sasniegt līdz pat 225 km/h ātrumu.

Citroën C5 X Plug-in Hybrid ir vairākas drošības funkcijas, ieskaitot automātisko ātruma regulatoru, joslas maiņas asistentu un automātisko bremzi. Šīs funkcijas nodrošina drošu un komfortablu braukšanas pieredzi.

Citroën C5 X Plug-in Hybrid ir ideāls izvēle modernām ģimenēm, kas vēlas savienot komfortu un vieglu lietošanu ar ekoloģisku braukšanu. Dizains ir moderns un praktisks, dzinējs ir spēcīgs un efektīvs, bet drošības funkcijas nodrošina lielāku mieru braukšanas laikā. Ja meklējat uzticamu un izturīgu automašīnu ikdienas lietošanai, C5 X Plug-in Hybrid ir laba iz

Šim automobilim mūsu kolekcijā tagad ir atbilstošs aprīkojums.